Corendon Airlines: Alles wat u nodig heeft over een “gereputeerde reisservice”

Kom meer te weten over Corendon om te weten “Waarom het te kiezen als je volgende reisgenoot”

ATA

Op vakantie gaan is wat Corendon betreft gewoon genieten en genieten, schrijft Corendon met een hoofdletter G. Het is onze taak om uw vakantiedromen waar te maken. Corendon neemt die opdracht heel serieus. Ga je met kinderen op vakantie naar een Kids & Co accommodatie of heb je liever een Adult Only hotel? Kies je voor een superdeluxe Ultra All Inclusive hotel of een comfortabel appartement? Corendon stelt dat je altijd veel keuze hebt. De gereputeerde reisorganisatie regelt een complete en zorgeloze vakantie voor je: het regelt je vlucht, het regelt flexibele transfermogelijkheden naar je hotel en biedt je ook nog eens 24/7 service.

In de afgelopen vijftien jaar is Corendon uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende reisorganisaties van Nederland en België. In 2014 organiseerde Corendon met veel plezier de reis voor 650.000 vakantiegangers naar tientallen verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa. Corendon heeft ook een eigen luchtvaartmaatschappij die met een vloot van 16 vliegtuigen jaarlijks ruim 2,5 miljoen vakantiegangers comfortabel naar de vakantiebestemming brengt.

Men kan overnachten in een van de vele accommodaties die Corendon aanbiedt, zoals het bekende Grand Park Lara hotel in Antalya, Turkije, met meer dan 900 kamers. De missie van het bedrijf is om jou en je reisgezelschap de beste vakantie te bieden voor de beste prijs. Het motto is dan ook: Altijd de beste vakantiedeals!

Corendon Geschiedenis

Corendon Vliegvakanties is onderdeel van Corendon International Travel BV. Het bedrijf werd opgericht in 2000 in Haarlem, toen Atilay Uslu en zijn zakenpartner Yildiray Karaer besloten de handen ineen te slaan. Daarvoor had de jonge ondernemer Uslu zijn eerste stappen in de reisbranche al gezet, maar het echte succes komt met de oprichting van Corendon. Begonnen als Turkije specialist die eerst alleen vliegtickets verkocht en daarna reizen naar Turkije volledig regelde, groeide Corendon in 15 jaar uit tot een toonaangevende zeer succesvolle touroperator en de #1 reisorganisatie als het gaat om vele Turkse en andere populaire bestemmingen binnen en buiten Europa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here