Glimja: Din skönhet och hälsa omdefinieras med sömlösa produkter!

ATA

Glimja brinner alltid för att hjälpa sina kunder att nå sin fulla potential. Full av energi, sprudlande vitalitet och yttersta styrka att leva livet är allas dröm. Genom att förenkla din hälsa vill Glimja hjälpa till att nå dit. Därför säljer den bara det bästa, det naturliga produktsortimentet inom kosttillskott, kroppsvård, hälsokost, skönhet, hem och köksmaskiner.

För att få sin kund att känna sig helt trygg i Glimja-butiken säljer man bara ”giftfria produkter” som är snälla mot familjer där ute. Om du inte vet vilka Glimja-produkter som passar dina behov erbjuder företaget alltid gratis produktrådgivning via e-post eller telefon. Oavsett vilken diet du följer för att hålla dig i form, må det vara Medical Medium, paleo, Noo Poo eller veganism, så har Glimja olika produkter att rekommendera till sina köpare!

Glimja främjar god hälsa

För att må bra och full av energi måste man, enligt Glimja, leva ett hälsosamt liv. En kost rik på de goda näringsämnen du behöver ger dig fina förutsättningar att vara frisk och fri från alla sjukdomar. Men att få i sig rätt mängd näring kan ibland vara svårt för många. Glimja erbjuder ett brett utbud av kosttillskott med äkta ekologisk hälsokost, som inkluderar både matvaror och kosttillskott som kan tillföra extra näring till din dagliga kost.

Bland Glimjas hälsokost hittar kunderna pulver rika på robusta antioxidanter, grönsaker som dulse, spirulina och korngräsjuicepulver, följt av medicinska svampar som reishi och chaga. I kategorin Glimja hälsokost hittar företaget även nyttiga kryddor & örter, som citronmeliss och gurkmeja.

Varför välja Glimja?

Glimjas naturliga kosttillskott är utvalda med stor omsorg så att de inte innehåller några onödiga och dåliga tillsatser. De flesta kosttillskott som säljs på Glimja är veganska. Glimja säljer till exempel bara Omega 3 gjord på algolja istället för fisk, som är den vanligaste formen av det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here