ATA

Så här aktiverar du den här inställningen:

Gmail-menyn > Inställningar > din [email protected] > (Dataanvändning) Ladda ned bilagor

Spara data i appar för streaming av musik

Offlinelyssning

Alla populära ljudströmningsappar erbjuder olika sätt att lyssna på dina låtar utan att behöva streama dem över en nätverksanslutning.

Spotify låter dig ladda ner dina album och spellistor. Om du använder Apple Music kan du lägga till låtar, album och spellistor i ditt bibliotek. Med Google Play Musik kan du ladda ner allt – låtar, album, spellistor och radiostationer.

Spara data i Facebook

Inaktivera automatisk uppspelning av videor

Facebook lade nyligen till en funktion som automatiskt spelar upp videor i ditt nyhetsflöde, oavsett om du ville det eller inte. För att undvika att oavsiktligt ladda ner dessa videor:

Facebook-meny > Inställningar > Videor och foton > Spela upp automatiskt

Såg du inte din favoritapp?

Se till att kontrollera appens inställningssida för eventuella datasparande växlar som har lagts till. Utvecklare förbättrar ständigt sina applikationer och kan ha inkluderat funktionen sedan du senast kollade!

Intresserad av att lära dig mer om att minska din mobildataanvändning? Kolla in den omfattande listan med våra artiklar om att minska mobildataanvändning.

Hur sparar du annars på mobildata varje månad?

Genom COMVIQ! De har de bästa planerna som du kan köpa till dig själv. Det är mycket viktigt om en tjänsteleverantör förstår våra behov och önskemål. Om den gör det är den ingen mindre än en räddare. Så, utforska planerna enligt din ficka och krav, och ångra aldrig!

Lycka till med sparandet!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here