ATA

Ruotsissa vuonna 2015 perustettu (johtaja Jarno Vanhatapio) NA-KD on kuuluisa muotiverkkokauppias, joka houkuttelee menestyksekkäästi Eurooppaa ja tarjoaa erilaisia ​​brändejä ja tuotteita maltillisesti ja suosiolla. Brändeistä, kuten Levi’s ja Calvin Klein, sekä omasta imagosta NA-KD heijastaa huippuluokan skandinaavista estetiikkaa, jota he käsittelevät erilaisten sosiaalisen median alustojen avulla.

Brändillä on Instagramissa lähes 3 miljoonaa kannattajaa ja TikTokin 600 000 suosituksen pohjoispuolella, ja sen lukuisat koordinoidut ponnistelut tehtävissä ja esineissä olevien voimalaitosten kanssa muodostavat välittömän rajan brändin ja asiakkaan välille.

Digitaalisesti ohjattu tuotemerkki NA-KD on saanut kiinni nykyajan shoppailun ytimeen: tehdä älykkään kohtaamisen ostajalle ja pysyä kuvioiden linjassa hyödyntäen asteittain sosiaalisten kanavien tietoa. NA-KD tarjoaa jännittäviä alennustarjouksia uusimmasta alusvaatemallistosta. Ja emme halua tyttöjen menettävän tätä mahtavaa nuuskimistilaisuutta!

NA-KD Alusvaatteet: -35 % tarjoukset Alusvaatteet Collection

Oletko nainen ja pysyt hulluna löytääksesi trendikkään alusvaatemalliston alennettuun hintaan? Kiitos, sillä on mukava mahdollisuus napata suosikki alusvaatteitasi 35% alennuksella. Kiitos NA-KD:n alennuksista alusvaatteiden mallistosta.

Ei vain yleisistä alusasuista, vaan voit myös saada jännittäviä NA-KD-alennustarjouksia eri luokista. Näitä ovat naisten topit, neulepuserot, juhlakokoelmat, houkuttelevat mekot, housut, setit, yöasut, haalarit, leikkipuvut ja urheiluvaatteet. Yrityksellä on myös merkittävää yhteistyötä suurten taiteilijoiden, kuten Alessa Winterin, Amalie Starin, Angelica Blickin ja monien muiden kanssa! Muita suosittuja tuotemerkkejä ovat Mango, FILA, Tommy Hilfiger jne.

Kuinka saada alusvaatteista alennuksia NA-KD:ltä?

Suosittu naisten vaatteiden verkkoyritys NA-KD on se, mitä tarvitset ostoksille juuri nyt. Emme yksinkertaisesti halua sinun jäävän paitsi jännittävistä alusvaatesarjoista. Saadaksesi alusvaatetarjouksia suosikkituotteistasi ja -merkeistäsi, käy NA-KD:n virallisessa myymälässä. Sieltä löydät MYYNTI-osion tai voit myös rullata suoraan alusvaatteisiin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here