“Adobe Express for utdanning” gör det möjligt för klassrummen att berätta högt och kreativt

ATA

Åtte måneder tidligere lanserte Adobe Adobe Express for Education (tidligere Adobe Spark), som samler alt lærere og elever i grunnskolen trenger for å beregne kontoene sine på nytt med illustrasjoner, bilder og opptak – overalt og helt GRATIS.

Organisasjonen introduserte også klasseromskontoer som lar lærere raskt komme i gang med Adobe Express uten å måtte vente med å fullføre skolens kravrammeverk eller motta støtte fra IT-personale.

Adobe er svært glade for å kunngjøre at det har gjort det mye enklere for lærere å få Adobe Express-kontoer for klasserommene sine.

Fra og med i dag kan enhver grunnskolelærer i USA med en e-postkonto for Google Workspace for Education koble til på få minutter og begynne å ønske elever velkommen til å lage og lære med Adobe Express. Lærere trenger bare å skrive inn Google-e-postadressene sine for å få alt til å fungere!

Adobes lovende erfaring gir lærere sømløs kontroll

Som eier er du ansvarlig. Du kan opprette et klasserom for hvert emne eller semester du underviser, ønske elevene velkommen, se og moderere Adobe Express-arbeidet deres og administrere kontoene deres.

På samme måte kan du kontrollere tilgangen ved å overføre elever ved å bruke Google Classroom Roster Import eller ønske dem velkommen med en kurskode eller tilkobling. Du kan fjerne elever eller hindre dem i å komme inn i klasserommet når som helst. Du kan også dirigere og se arbeid i studio, slik at du kan se forbedringer og fullført arbeid eller fjerne upassende ressurser.

Få umiddelbar tilgang til robuste, men brukervennlige kreative verktøy

Ikke lenge etter at du har konfigurert Adobe Express-kontoen din og ønsker studenter velkommen til å bli med i timene dine, lar Adobe dere alle hoppe inn og lage illustrasjoner, bilder, sider, introduksjoner og opptak i brukervennlige formater.

Denne instinktive kreative enheten krever ingen planleggingsferdigheter, spesialisert ekspertise eller spesiell veiledning og er veldig morsom å bruke. På den måten, uansett om elevene dine lager bilder for bokrapporter, infografikk for vitenskapelige prosjekter eller reflekterende opptak på ekskursjoner, vil de bli enda dypere knyttet til fremgangen deres når de bygger opp dataferdighetene og den kreative historiefortellingen.

Merk! Adobe Express tilbyr sikkert søk etter bilder og videoer, og alle inkluderte applikasjoner – Adobe Express, Photoshop Express og Premiere Rush – kan brukes i samsvar med COPPA og sammenlignbare forskrifter.

Utforsk gratis leksjonsplaner for Adobe Express, prosjektideer og mer

Adobe Education Exchange er en gratis læringsplattform for lærere som gir umiddelbar tilgang til en ryddig strøm av arrangementer, demoer og andre verktøy som er utprøvd av lærere for å vekke fantasien i klasserommet.

Du kan også bli med i Adobe Creative Educator-gruppeprogrammet for å få organisert PD-materiell, data om virtuelle og personlige muligheter, og en potensiell sjanse til å bygge nettverk med likesinnede lærere fra hele verden. Du vil også motta legitimasjon for å fullføre hvert nivå i programmet.

For mer informasjon om Adobe Express eller hvordan du oppretter en klasseromskonto, besøk Adobe Express for Education-siden i dag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here