“Adobe Express för utbildning” gör det möjligt för klassrummen att berätta högt och kreativt

ATA

Åtta månader tidigare lanserade Adobe Adobe Express for Education (tidigare Adobe Spark), som samlar allt som lärare och elever i grund- och gymnasieskolan behöver för att räkna om sina konton med illustrationer, foton och inspelningar – överallt och helt GRATIS.

Organisationen introducerade också klassrumskonton som gör det möjligt för lärare att snabbt få igång allting med Adobe Express utan att behöva vänta på att slutföra skolans kravramverk eller få support från IT-personal.

Adobe är oerhört glada över att meddela att lärare har gjort det mycket lättare att skaffa Adobe Express-konton för sina klassrum.

Från och med idag kan alla grundskolelärare i USA med ett e-postkonto för Google Workspace for Education ansluta på några minuter och börja välkomna elever att skapa och lära sig med Adobe Express. Lärare behöver bara ange sina Google-e-postadresser för att få allt att fungera!

Adobes lovande erfarenhet ger lärare sömlös kontroll

Som ägare är du ansvarig. Du kan skapa ett klassrum för varje ämne eller termin du undervisar i, välkomna dina elever, se och moderera deras Adobe Express-arbete och hantera deras konton.

På samma sätt kan du kontrollera åtkomsten genom att överföra elever med hjälp av Google Classroom Roster Import eller välkomna dem med en kurskod eller anslutning. Du kan ta bort elever eller hindra dem från att komma in i klassrummet när som helst. Du kan också dirigera och se arbete i studion, så att du kan se förbättringar och slutfört arbete eller ta bort olämpliga resurser.

Få omedelbar tillgång till robusta men användarvänliga kreativa verktyg

Inte långt efter att du konfigurerat ditt Adobe Express-konto och välkomnar elever att gå med i dina klasser, låter Adobe er alla hoppa in och skapa illustrationer, foton, sidor, introduktioner och inspelningar i lättanvända format.

Denna instinktiva kreativa enhet kräver ingen planeringsförmåga, specialiserad expertis eller speciell vägledning och är riktigt rolig att använda. På det sättet, oavsett om dina elever skapar bilder för bokrapporter, infografik för vetenskapsprojekt eller reflektionsinspelningar på studieresor, kommer de att bli ännu djupare kopplade till sina framsteg när de bygger upp sina datorkunskaper och kreativa berättande.

Obs! Adobe Express erbjuder säker sökning efter bilder och videor, och alla inkluderade applikationer – Adobe Express , Photoshop Express och Premiere Rush – kan användas i enlighet med COPPA och jämförbara bestämmelser.

Utforska kostnadsfria lektionsplaner för Adobe Express, projektidéer och mer

Adobe Education Exchange är ett gratis inlärningssteg för lärare som ger omedelbar tillgång till ett snyggt flöde av evenemang, demomaterial och andra pedagogbeprövade verktyg för att väcka fantasi i klassrummet.

Du kan också gå med i Adobe Creative Educator-gruppprogrammet för att få organiserat PD-material, data om virtuella och personliga möjligheter och en potentiell chans att nätverka med likasinnade lärare från hela världen. Du kommer också att få legitimation för att slutföra varje nivå i programmet.

För mer information om Adobe Express eller hur du skapar ett klassrumskonto, besök Adobe Express for Education-sidan idag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here